Erken Kestane
Annane arı çiftliğindeki arıların Kaz Dağı’ndaki kestane ormanlarını dolaşarak ürettikleri kestane balı ve Annane zeytinliklerinde yetişen zeytinlerden elde edilen zeytinyağının bir pakette sunumu.
Kestane balı yoğun kıvamlı, hafif acımsılık barındıran odunsu aroması ile şifalı bir baldır. İçindeki antioksidan oranları yüksektir. Bağışıklığı güçlendirmek ve hastalıklardan korunmak amacıyla sabahları aç karnına bir çorba kaşığı yenmesi tavsiye edilir.
Erken hasat soğuk sızma zeytinyağı, erken hasat edilen zeytinlerden soğuk sızma yöntemiyle elde edilen rayihası yüksek, nefaseti yoğun bir zeytinyağıdır. Özellikle çiğ kullanımı tavsiye edilir. Salatalara, mezelere lezzet katar. Bir tabak zeytinyağının üzerine biraz pul biber, kekik, kaya tuzu serperek kahvaltı sofranıza sağlıklı ve lezzetli bir çeşit ekleyebilirsiniz.
İçindekiler: